Sporočilo

Sporočilo
  • EU Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da smemo namestiti takšne piškotke na vašo napravo.

    Oglejte si Direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Varstvo podatkov

Kako ravnate v spletnem panelu JAZVEM z mojimi osebnimi podatki in z odgovori, ki jih prejmete v raziskavah?

Vsi podatki, pridobljeni v okviru spletnega panela JAZVEM, se uporabljajo izključno v raziskovalne namene. Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za sociodemografske analize, ki nam omogočajo izbor najprimernejših oseb za posamezno raziskavo. Zagotavljamo vam, da jih v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam. Prav tako so vaši osebni podatki na naših strežnikih shranjeni v obliki, ki ne omogoča razkritja vaše identitete oziroma povezave z odgovori, ki ste nam jih podali v posamezni raziskavi. Več o varovanju vaših osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.
   

Na kakšen način so shranjeni podatki, pridobljeni v raziskavi?

Podatki, ki jih od vas pridobimo v raziskavah, so shranjeni na naših strežnikih. Vse vaše odgovore pretvorimo v numerične kode ter jih ne povezujemo z vašim imenom in priimkom. Pri predstavitvah rezultatov raziskav ne razkrivamo odgovorov posameznih anketirancev, temveč zgolj seštevke rezultatov, ki jih prikazujemo za posamezne sociodemografske skupine. Več o varovanju vaših osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.
   

V kakšni obliki so shranjeni moji osebni podatki?

Vsi vaši osebni podatki so shranjeni na naših strežnikih, ki izpolnjujejo najsodobnejše varnostne standarde in zahteve. Vaše podatke hranimo v anonimni obliki. Na ta način vam zagotavljamo, da vaših podatkov ni možno identificirati oziroma povezati s podatki, ki ste nam jih posredovali v okviru raziskave. Več o varovanju vaših osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.