Sporočilo

Sporočilo
  • EU Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da smemo namestiti takšne piškotke na vašo napravo.

    Oglejte si Direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Tehnične težave

Kaj lahko naredim, če imam kakršne koli težave na straneh spletnega panela JAZVEM?

Če boste imeli na spletnih straneh panela JAZVEM kakršne koli težave, nas o tem obvestite v najkrajšem možnem času. Prosimo vas, da nam v elektronskem sporočilu čim bolj natančno opišete svoje težave, naša strokovna ekipa skrbnikov spletnega panela JAZVEM vam bo odgovorila v najkrajšem možnem času.
   

Kaj lahko naredim, če povezava do raziskave, ki ste mi jo poslal v vabilu k raziskavi, ne deluje?

V primeru, da povezava do raziskave ne deluje, vas prosimo, da povezavo prekopirate v svoj spletni brskalnik (Internet Explorer, Firefox itd.). Če tudi v tem primeru povezava ne bo delovala, vas prosimo, da nas o tem v najkrajšem možnem času obvestite po elektronski pošti. Naša strokovna ekipa skrbnikov spletnega panela JAZVEM vam bo odgovorila v najkrajšem možnem času.
   

Pregledal sem odgovore v rubriki POGOSTA VPRAŠANJA in ne najdem odgovora na svoje vprašanje. Kaj lahko storim?

Če v rubriki "POGOSTA VPRAŠANJA" ne najdete odgovora na svoje vprašanje, vas prosimo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti. Naša strokovna ekipa skrbnikov spletnega panela JAZVEM vam bo odgovorila v najkrajšem možnem času.