Sporočilo

Sporočilo
  • EU Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da smemo namestiti takšne piškotke na vašo napravo.

    Oglejte si Direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Splošno o panelu

Ali mi boste skušali karkoli prodati?

NE!!! Družba VALICON, ki je skrbnik spletnega panela JAZVEM, je v svojem delovanju zavezana kodeksom strokovnih stanovskih združenj ESOMAR in AAPOR. Kodeksi teh združenj strogo prepovedujejo kakršno koli trženjsko delovanje, zato vam zagotavljamo, da vam ne bomo skušali ničesar prodati. Več o varovanju vaših osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.
   

Kaj je JAZVEM?

JAZVEM je spletni panel (spletni panel Wikipedija), ki združuje registrirane internetne uporabnike, ki sodelujejo v različnih trženjskih, medijskih in družbenih raziskavah.
Zbrani podatki se uporabljajo izključno za tržne raziskave in v znanstvene namene. Družba VALICON, ki je skrbnik panela JAZVEM, je zavezana k etičnim kodeksom ESOMAR-ja in AAPOR-ja, s čimer zagotavljamo, da pridobljenih podatkov ne bomo izkoriščali v neraziskovalne namene oziroma da jih ne bomo posredovali tretjim osebam brez vašega osebnega privoljenja. Več o varovanju vaših osebnih podatkov si preberite na strani
Varovanje podatkov.
   

Zakaj bi postal član JAZVEM?

V spletnem panelu JAZVEM izvajamo vrsto raziskav za najrazličnejša podjetja, od proizvajalcev piškotov do ponudnikov televizijskih programov, od najmočnejših slovenskih znamk do nepogrešljivih multinacionalnih znamk.
S sodelovanjem v spletnem panelu imate priložnost izdelke in storitve krojiti po svoji meri, take, kot jih želite in potrebujete. Tako raziskovalci kot naročniki raziskav se zavedamo, kako dragoceno je vaše mnenje za spodbujanje uspešnega gospodarstva. Za sodelovanje pa vas bomo tudi nagradili.