Sporočilo

Sporočilo
  • EU Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da smemo namestiti takšne piškotke na vašo napravo.

    Oglejte si Direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Raziskave

Ali lahko preneham reševati vprašalnik in nadaljujem z reševanjem drugič?

Seveda. Vprašalnik si zapomni točko, na kateri ste prekinili reševanje. Ko boste naslednjič pritisnili na povezavo raziskave, ki vam jo bomo posredovali v elektronskem sporočilu, se bo vprašalnik vrnil natančno na tisto mesto, na katerem ste prekinili reševanje in lahko boste nadaljevali z odgovarjanjem. Vaši predhodni odgovori ne bodo izbrisani.
   

Ali lahko sam izbiram, v kateri raziskavi želim sodelovati in v kateri ne?

Odločitev, v kateri raziskavi boste sodelovali in v kateri ne, je izključno vaša. Seveda si želimo, da bi sodelovali v vsaki raziskavi, h kateri vas bomo povabili, vendar bomo razumeli, če občasno v kakšni ne boste sodelovali.
   

Kako pogosto bom povabljen k sodelovanju v raziskavah?

K raziskavam vas bomo povabili, ko bomo ocenili, da so vaše izkušnje oziroma vaše znanje koristni za naročnika. Več kot nam boste povedali o sebi, bolje vas bomo poznali in natančneje bomo lahko določili raziskave, ki bi lahko bile za vas zanimive. Če ne boste zahtevali drugače, vas k raziskavam ne bomo vabili pogosteje kot enkrat na 14 dni.
   

Katero tematiko zajemajo raziskave, ki jih izvaja spletni panel JAZVEM?

Raziskave, ki jih izvaja spletni panel JAZVEM, zajemajo zelo široko področje. V obdobju enega leta vas lahko povabimo k več različnim raziskavam, ki segajo na vsa področja, od hitrega potrošniškega blaga do storitev, ocenjevanja oglaševalskih akcij ter testiranja novih izdelkov.
   

Koliko časa bom potreboval, da bom izpolnil vprašalnik?

Čas, potreben za izpolnitev vprašalnika, se od raziskave do raziskave razlikuje. Nekatere raziskave obsegajo zgolj nekaj kratkih vprašanj, spet druge lahko zahtevajo nekoliko več časa. O dolžini vprašalnika vas bomo vedno obvestili, preden boste pričeli z izpolnjevanjem vprašalnika.