Sporočilo

Sporočilo
  • EU Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da smemo namestiti takšne piškotke na vašo napravo.

    Oglejte si Direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Članstvo in prijava

Ali je registracija v spletnem panelu JAZVEM brezplačna?

Registracija in vse ostale dejavnosti na straneh spletnega panela JAZVEM so popolnoma brezplačne. Veliko vaših dejavnosti na straneh spletnega panela JAZVEM bo celo nagrajenih.
   

Ali lahko isti elektronski naslov za članstvo v spletnem panelu JAZVEM uporablja več oseb?

Ne. Vsak član spletnega panela JAZVEM potrebuje lasten elektronski naslov.
   

Kaj moram vedeti, preden postanem član spletnega panela JAZVEM, in kakšna pravila veljajo za člane?

Vse kar morate vedeti o sodelovanju in članstvu na straneh spletnega panela JAZVEM si preberite v Pogojih in pravilih sodelovanja.
   

Kako lahko prekinem članstvo v spletnem panelu JAZVEM? Kaj se zgodi z mojimi podatki, ko članstvo prekinem?

Članstvo v spletnem imate možnost prekinit v vsakem anketnem vprašalniku, ki vam ga pošljemo, enostavno kliknete na močnost »Ne želim več sodelovati v JAZVEM«. Vašo zahtevo bomo izvedli v najkrajšem možnem času oz. najkasneje v treh delovnih dneh. Vse vaše podatke, razen tistih, ki jih skrbnik mora obdržati, bomo brezpogojno izbrisali iz svojih strežnikov. Če se boste pozneje spet odločili sodelovati z nami, se boste morali ponovno registrirati.
   

Kdo lahko postane član JAZVEM?

Člani spletnega panela JAZVEM lahko postanejo vsi, ki so dopolnili 15 let. Če ste mlajši od 15 let, morate za sodelovanje v spletnem panelu JAZVEM pridobiti dovoljenje svojih staršev oziroma skrbnikov.
   

Lahko k sodelovanju v spletnem panelu JAZVEM povabim tudi svoje prijatelje?

Seveda, k sodelovanju lahko povabite tudi svoje prijatelje, družinske člane in druge. Vaši prijtalji se lahko v panel prijavijo preko vašega linka, ki vam ga bomo ob prijavi poslai na vaš e-mail. Mesčno se lahko preko vašega link prijavi neomejeno število oseb. 10 JazVem točk pridobite za vsako anketo ki jo izpolni „prijatelj“, ki se v panel JazVem vpiše preko vašega rekrutacijskega linka, ki smo vam ga ob prijavi poslali v elektronski pošti, kasneje pa ga boste dobili pri vsakem povabilu k raziskavi. Točke za ankete, ki jih reši „vaš prijatelj“ boste dobivali prva štiri leta njegovega članstva
   

Zakaj potrebujete moje osebne podatke, kot so poštni naslov, datum rojstva ipd.?

Vaše osebne podatke potrebujemo za sociodemografske analize, ki nam omogočajo izbor najprimernejših oseb za posamezno raziskavo. Podatke prav tako potrebujemo za zagotovitev kakovosti zbranih podatkov našim naročnikom. Dodatno pa vaše podatke potrebujemo tudi za izdajo nagrad, ki jih boste prejeli v okviru spletnega panela JAZVEM.