Sporočilo

Sporočilo
  • EU Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da smemo namestiti takšne piškotke na vašo napravo.

    Oglejte si Direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

JazVem novice

Predstavljamo vam prvo številko spletnega časopisa JazVem Novice.

JazVem novice so le ena od velikih novosti v našem panelu, preko katere vas bomo redno obveščali o pomembnih informacijah, novostih in rezultatih preteklih raziskav. V tokratni številki, vam bomo podrobneje predstavili popolnoma nov sistem nagrajevanja, ter nov način komunikacije.

 

Novosti

 

1. Nagradni sistem

Za vas smo pripravili popolnoma nov sistem nagrajevanja, v sodelovanju s spletno trgovino Mimovrste. Imeli  boste več možnosti, kako zapraviti vaše točke. Več o novem načinu nagrajevanja si lahko preberete tukaj.


2. Nov način komuniciranja

 

Komunikacija bo po novem potekala na tri načine. Še zmeraj boste vse potrebne informacije dobili na naši prenovljeni spletni strani JazVem, dodali pa smo še spletni časopis JazVem in stran  na socialnem omrežju Facebook.
Velika novost v našem panelu je ukinitev profilov na naši spletni strani JazVem. Naša spletna stran JazVem bo od sedaj naprej služila le kot »oglasna deska« in nič več kot vaš osebni profil.

 

Vse aktivnosti za katere ste do sedaj potrebovali vaš osebni profil jazvem smo za vas zelo poenostavili.

 

 

PRIMER: Ko boste izbrani v raziskavo, vam bomo na elektronski naslov poslali vabilo za sodelovanje. Vabilo bo vsebovalo za vas vse potrebne informacije, število točk, ki jih imate, možnosti za porabo točk (ko bo odprto nagradno žrebanje ali nagradni katalog), dostop do osebnega profila, možnost povabila prijatelja, možnost odjave iz panela, itd.
Torej vabilo, ki ga boste dobili za sodelovanje v naši raziskavi, bo vsebovalo vse elemente, ki ste jih imeli sedaj v svojem osebnem profilu.

 

 

Želimo, da je sodelovanje za vas, kar se da enostavno in zabavno.


3. Facebook stran

Za vse uporabnike Facebooka smo naredili tudi Facebook stran, kjer boste prav tako dobili vse potrebne informacije, lahko pa boste tudi pokomentirali rezultate posameznih anket.

 

Veliko nagradno žrebanje

Najavljamo veliko nagradno žrebanje v sodelovanju s spletno trgovino Mimovrste.

 

Za vse člane spletnega panela JazVem, ki so se v panel vpisali do 3.7.2011, bomo organizirali veliko nagradno žrebanje z bogatimi nagradami, ki jih bodo pripravili, v spletni trgovini Mimovrste.
Veliko nagradno žrebanje pa bo pomenilo tudi prelomni trenutek, saj bomo po velikem nagradnem žrebanju uvedli nov nagradni sistem in nov sistem komuniciranja s panelisti.
Zaradi novega sistema nagrajevanja in komuniciranja s panelisti, boste v nagradnem žrebanju sodelovali vsi - vse vaše točke se bodo pretvorile v nagradne lističe, več točk kot imate, več možnosti boste imeli, da zadenete katero od nagrad.

 

 

Podarili vam bomo 63 nagradnih bonov za trgovino Mimovrste v skupni vrednosti 2.700 €

 

 

1.Nagrada 1x 600 €
2.Nagrada 1x 300 €
3.Nagrada 1x 200 €
4.Nagrada 20x 40 €
5.Nagrada 40x 20 €

Vrednosti nagrad so NETO, torej davek plačamo mi! Pravila in pogoje sodelovanja v nagradnem žrebanju lahko preberete tukaj.

 

 

Osebni profil

Hitra anketa

Kako pogosto kupujete CD plošče?