Sporočilo

Sporočilo
 • EU Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

  Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtentikacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da smemo namestiti takšne piškotke na vašo napravo.

  Oglejte si Direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Kaj je spletni panel JazVem?

Spletni panel JazVem je skupina ljudi, ki želijo sodelovati v spletnih raziskavah v katerih imajo možnost izraziti mnenje o novih in že obstoječih izdelkih na trgu, o različnih oglasih, mobilnih paketih ali pakiranju ... Spet drugič nam boste lahko zaupali, kaj počnete na internetu ali kako uporabljate različne tehnologije.

 

Teme naših raziskav so raznolike, tako da bo sodelovanje vedno zabavno, hkrati pa vas bomo za sodelovanje tudi lepo nagradili. Z reševanjem vsake anket se zbira točke (število točk za vsako rešeno anketo je navedeno ob začetku reševanja) - torej več anket kot rešite, več točk zberete.

 

Vaše prve točke boste pridobili že z vpisom v naš panel. Ob vpisu v panel vam podarimo 100 točk.

 

In ne skrbite, Valicon je raziskovalno podjetje, kar pomeni, da popolnoma spoštujemo vse zakone o varovanju osebnih podatkov in jih uporabljamo izključno v raziskovalne namene.

 

Kako poteka sodelovanje v spletnem panelu JazVem?

Sodelovanje v spletnem panelu JazVem je zelo zabavno in enostavno.

 

1.V panel se lahko vpišete na naši spletni strani www.JazVem.si ali preko spletne povezave vašega prijatelja, za kar vašega prijatelja nagradimo z 10 JazVem točkami vsakič ko izpolnite anketo, vam pa ob prijavi podarimo 100 točk, ki jih lahko porabite na več načinov. Več o nagradnem sistemu si lahko preberete  tukaj.

 

2. Ko postanete član spletnega panela JazVem, je zelo pomembno, da izpolnite profilni vprašalnik, saj vas lahko samo tako vključimo v naše raziskave.

 

3. V spletnem panelu JazVem celotna komunikacija poteka preko elektronskih sporočil, torej ni nobenega profila, kamor bi se morali vpisati (prijaviti).

 

4. Ko ste izbrani v določeno raziskavo, vam pošljemo elektronsko sporočilo, v katerem je povezava preko katere lahko dostopate do ankete.

 

5. Osebni profil

Do osebnega profila lahko dostopate v vsakem trenutku, potrebno je le poslati zahtek, ki ga najdete na zgornji desni strani naše strani. Torej v  okenčku Osebni profil vpišete vaš e-mail in v nekaj trenutkih vam bomo na vaš e-mail poslali osebni profil, ki vsebuje naslednje informacije:

 1. dostop do osebnih podatkov (ažuriranje osebnega profila)
 2. e-mail, ID številko
 3. stanje točk
 4. informacije o nagradnih aktivnostih
 5. link za povabilo prijatelja
 6. možnost izpisa iz panela …

6. Na naši spletni strani www.jazvem.si lahko najdete vse splošne informacije za paneliste, objave rezultatov preteklih raziskav, informacije o nagradnih aktivnostih, nagrajencih …

Nekatere informacije pa boste prejemali tudi preko našega spletnega časopisa JazVem novice.

 

Vaše mnenje nove rešitve!

 

 

 

esomar valicon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osebni profil

Hitra anketa

Kako pogosto kupujete CD plošče?